Neortodoxní

Neortodoxní

Anotace: ...

 

 

Listuji poránu
v Bibli i v Koránu
předsudky neřeším
léta

 

co bych tím ztrácel čas
myšlenky bez příkras
jsou pro mě přístřeším
světa

 

 

 

 

Autor vkl, 17.03.2013
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: Do Ga, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí