Miniaturky o ženách

Miniaturky o ženách

Anotace: Pro ně ztrácíme hlavu.

Krásné jsou ty mladé dívky,
tohle všichni vědí,
když sundají kozí chlívky,
tak nás dole svědí.

...

Žluté moře moc tě láká,
šikmoočka se tam cáká,
za chvíli tě svede hravě,
teď se koupá ve Vltavě.

...

Černá kočka to je krása,
vážně jsem ji ocenil,
řekla potom že jsem klasa,
když jsem se s ní oženil.

...

Žena rázně řekla davaj,
nebudeš mít žádnou havaj,
na Havaji ona sama,
za tvé prachy bude dáma.
Autor Psavec, 19.03.2013
Přečteno 390x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Jeněcovevzduchukrásného, Holis, Jiná, Klaný, Isquieasuus, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí