MINIATURY 19

MINIATURY 19

Anotace: Básnička i říkánky, z pomyslné čítanky. Dnes tiká i erotika

ZÁHADA
Abyste také věděli
co se dělo v neděli
Nevím jakým dějem
spal se skalpelem
„Lebo pravdu celú
ležál na skalpélu“

HAŠE a KAŠE
to je naše
Milují v Aši
kaší s haší
jak ji jedí
doma naši
i Valaši?

ABY REČ NESTÁLA
Hneď okolo fary
šel chlap starý
Mal akési fúsy
zpjeval si jakúsi
Tož enem jakú
Nevjem - tú takú
(To není začátek románu,
ale básnička. Dokonce celá.)

Jsem NEZAMĚSTNANÝ z Buštěhradu
vzhlížím do oken vašeho hradu
Nevíte a nemáte ani zdání
co je to nemít zaměstnání
Zatím nekradu ale honí se mi to myslí
když žvýkám poslední už prošlé Müsli

MUŽ nejvíce
v kuchyni
a zástěře
SEXY je

MILOSTNÉ VZTAHY
máme jako hračku
Možná autíčka
Co za překážku
mají i zatáčku

Když tak rád spíš
pak se nedivíš
Noc je dlouhá
ozývá se TOUHA

Nechci
nic víc
ani míň
snad smím
jen hladit
tvůj klín
Autor RU 82, 24.03.2013
Přečteno 375x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí