Internetová

Internetová

Anotace: ...

 

 

Není mi do smíchu

a chřadnu na pýchu

nejsem dost poslušný

 

tak mi dát do kušny

hřálo by rivaly

co mají návaly

co jsem jim nesed

 

chtějí můj reset

zbavit zdroj šťávy

 

nechť prý jdu s právy

kam, to je jasné

 

pak prý se zhasne

a budou šťastní

 

tolik jich vlastní

prý lepší rysy

já jsem typ krysy

co všechno haní

 

a sebelhaní

prý není chyba

vždyť slůvka libá

učí nás léta

 

i paškleb skřeta

lze zastřít fámou

 

že trochu klamou?

komu to vadí

 

tma na pozadí

a vpředu mlha

a kdo ji trhá

je zrádná sketa

 

představy světa

jsou občas vtipné

 

než mi proud vypne

tak končím výklad

chtít druhé zviklat?

a k čemu vlastně

 

 

 

 

Autor vkl, 24.03.2013
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: Miriska, Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí