Dětičky

Dětičky

Anotace: Dětství je něco krásného, co už se nám nikdy nevratí..

 

Dětičky

 

Když jsme byli

malí,

Navždy jsme si

přísahali.

Že se nikdy neopustíme.

 

Do stromů

ryli kraviny,

Který teď

vzpomínkou jediný.

Na to co bylo.

Co nám teď zbylo.

 

Teď šlapem svět

na vlastní pěst,

A betonujem vjezd

do mysli.


Která zapomíná navždycky,

Už nikdy

už se nepotkáme.

Zbohem si

jednou pro vždy dáme.

 

I ty stromy

jednou spadnou,

A já se svou

hlavou chladnou.


Můžu v klidu říct,

Že už nevím nic.

Z dětství mího - překrásnýho.

Autor jyrkaa, 25.03.2013
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí