Co dál?

Co dál?

Anotace: živote, živote...

Večerem stále mladým
Provází mě prázdnota a stín,
Jehož stíny každým
Umocněním vyvolávají splín.

Co dál, nač? Boj a samota
Unavuje po dlouhý čas.
Síly žádné, smích v křeči,
Kdo stín v duši vyléčí?

Futura bývá označována světle,
Zajímavý to div,
Až někdo tento recept prodá levně,
Čekám, zatím mě sžírá hnis.
Autor domali, 25.03.2013
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí