Krása

Krása

Nevinně jsem stála
voda krásně hřála.

Kap,kap, kapičky
velký a i maličký
stékaly mi po hrudi
To teplo vždy...
štěstí ve mě probudí.

To krásné teplo
nikdy chlad
ještě pak ...
Tys do mě vpad!

Vpadls znovu a pak zas
ve sprše byl lásky čas...
Autor KaterinaKoudelova, 27.03.2013
Přečteno 458x
Tipy 3
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí