Tich válka

Tich válka

Anotace: Zprvu se zdá být smutná, konec je však potěšující

Tichá válka
Dell Folchart

Poslední nádech před válkou,
naposled klidný tep srdce,
mé velké přání je jít za dálkou,
a vítězství držet v ruce.
Nástup a začátek,
to vše je úvod k boji,
teď připraveny k němu jsme,
dvacet a jedna nás tu stojí.
Sklonit hlavu hluboko k zemi,
a tiše jen čekat na jasný povel.
A když konečně zazní divoce,
mé kroky víří bílý popel.
V konci jdu již z posledních sil,
však za to ta námaha stojí,
již strach i krev úspěch smyl,
slza k slze se pojí.
Chvilky napětí rvou naději z očí,
stojíme pospolu na zraku všech,
však radostí srdce nám horlivě poskočí,
když zlato si vezeme do Jižních Čech.
Autor Dell Folchartová, 30.03.2013
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: drew, Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí