Ranní ptáci zpívaj

Ranní ptáci zpívaj

Anotace: ...

Nic nemá smysl
všechno je tak prázdný
jako ti ptáci, co zpívaj
den a den každý
ráno
Jednou se mě barman zeptal
proč tolik piju
říkám mu
"pane,
já mám závažné psychické problémy"
a jedeš si to
cigáro za cigárem
vodka za vodkou
nic nepřehluší tu
samotu.
Osoby o kterých si myslíš že jsou tvým
spojencem
se ukážou býti pouhým
povrchním přízrakem
pouhou nádobou
zajímající se o to
co je prázdné a falešné
a ptáci zpívají a zpívaj
vydávají podivné
halucinogenní zvuky
jako ranní opilci co najdeš
u cesty ve křoví
napadne tě krást
napadne tě
samu sebe zmást
ale nemá to pojem
všechno už tu
bylo.
Autor Jiří Rýha, 31.03.2013
Přečteno 469x
Tipy 1
Poslední tipující: chci_uverit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí