Velikonoční radosti

Velikonoční radosti

Anotace: Velikonoce mám rád.

Dopletl jsem pomlázku,
zítra máme vycházku,
už se těším velice,
na barevné kraslice.

Ženy mě vždy pohostí,
to zas bude radostí,
vypráším jim zadeček,
ale jenom drobeček.

Během moji návštěvy,
vítají mě úsměvy,
nalijí mi skleničku,
dají něžnou hubičku.

Rok co rok to prožívám,
velice si užívám,
svátky jara potěší,
polibkem se nehřeší.
Autor Psavec, 31.03.2013
Přečteno 378x
Tipy 5
Poslední tipující: Doradan, Lioness, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí