Děti rostou

Děti rostou

Anotace: Kluci si stále s něčím hrají.

Chrastítko dáme miminku
ať moc nezlobí maminku,
sotva však klouček poroste,
plyšáky pak mu nanoste.

Nebaví kluka plyšáci,
tohle jsou malí koumáci,
jistě ho nyní pobaví,
vláček když z lega postaví.

Časem zas hračky zamění,
zvědavost v duši pramení,
panenky bude zkoumati,
dětství se navždy vytratí.

 

Autor Psavec, 02.04.2013
Přečteno 420x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Doradan, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí