Jiná galaxie

Jiná galaxie

Anotace: Nejsem tam, kde chci být...

ednoho dne, věř mi,
spadla jsem z čistého nebe.
Jaký byl asi svět před mím příchodem?
Nevím... Teď se zeptám tebe:
Proč jsi zrovna tady?Do jiného světa by jsi chtěl jistě.
Vždyť tenhle má jen samé vady...
Tak proč na tomhle divném místě?
Můj život je zatím jen snění,
čisté a nevinné jako květ,
však to se brzy změní.
Kam jen spějě tento svět?
V slze jediné příběhů tisíce,
Tak nemlč! Vyprávěj!
Chci slyšet o jiném kraji,
jen ať zahltí mou hlavu lehký závěj.
Povídej, přeháněj, chci odtud pryč!
Nejdál, jak půjde od kraje této země.
Ačkoliv vítr bývá občas krutý jak bič,
vánek ho zastíní jemně.
Neberte mi iluze,
nejsem tam, kde chci být,
sním o úžasném místě,
kde vidět je ve dne i měsíční svit.
Autor Dell Folchartová, 03.04.2013
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí