Chci..

Chci..

Anotace: Láska hory přenáší..

Když napsal poprvé, já chtěla znova,
čekám dlouho již na tvá krásná slova.

Slova jenž popletli mi hlavu, tak napiš znovu, :(
čekám na tvou zpravu.

Chci tvoje verše, fantazii oslovím,
lásko, však já nikomu to nepovím!

Toužila jsem a toužím po tvém objetí,
tak rychle touha přeletí, já musím jít v dáli.

Všichni chtějí abych žila a trpěla sama,
ale já chci zprávu tvou, nechci být smutná dáma.

Chci poslouchat tvá sladká slova,
Chci slyšet je dnes,zítra znova.
Chci tebe znát a …
mít tě ráda, chci tebe milovat!!
Chci..........
Stále jen bych něco chtěla a na tvé chtění? - Zapomněla ..
Autor KaterinaKoudelova, 04.04.2013
Přečteno 442x
Tipy 4
Poslední tipující: Morgenstern, Bakchus, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) hmm pěkné

04.04.2013 22:02:42 | Morgenstern

no, určitý posun ke svítání :-) Ještě se potřebuješ trošku vypsat, ale vypadá to, že se lepšíš.

04.04.2013 18:44:16 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí