Když se píše báseň

Když se píše báseň

Anotace: Kdo básně píše, a opravdu pro něj neco znamenají, určitě ví, že psát nemusí být zrovna nejpříjemnější ani nejjednodušší.

Sbírka: Složené z papíru

Poslední prázdné řádky
podtrhují vážnost hádky
která nenechala básníka chladným
s úkolem ne zrovna snadným.

Bývá to nelidské až moc
jak nevyléčitelná nemoc
podobně jako když se stýská
zkrátka není-li východiska.

To způsobuje zase Madam
jí nikdy odolat nezváládám
prázdné řádky proto se stávají
na kterých verše se obtížně skládají.
Autor exKlarka, 05.04.2013
Přečteno 467x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí