ona se slova snadno z úst prostřednictvím lží

ona se slova snadno z úst prostřednictvím lží

Anotace: ale i ta pravdivá umí zranit




krycí jméno - pravdomluvná



do očí kalných upřela svůj zrak         zornice nehybné

 


tvář zdá se
stála mrtvé soše vzorem
a teď se snaží zbavit

koridorem              lží když spěchá
nálepky z dávných dob

napříč časem
vetchá schránka na dojemná psaní
slzy vhání

těmi to začalo - slova se vryla do paměti
prokletí kouzla prvních dnů
dějí  se ti
ty samé věci

jako když šelma vprostřed svého lovu
zas a znovu
obětem drápy zatíná



a ty osud         tak jak ti byl určen




proklínáš

Autor přechodná záležitost, 06.04.2013
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: Loveless, Joe Vai, Miriska, Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí