MINIATRURY 20

MINIATRURY 20

Anotace: Váženě - nevážně i o sexu.

V době - kdy každé ráno
mrazivě máme vyvětráno
bez doprovodu na kytaru
zoufale VOLÁME PO JARU

Naši - příbuzní
přátelé i známí
Nic nám nebrání
poslat BLAHOPŘÁNÍ
“Zdar jak v životě
tak i v podnikání“

Drahý bembeku
zalez pod deku
PŘESTAŇ dělat neplechu
bubnováním do plechu

OSUDE
osude
ať bude
jak bude
Co bude
či nebude
Něco vždy
zbude

2x SEX *
Celý život se tak těším
jen na ten jeden dotek
Bylo by pro mne vším
Zajet vám do kalhotek

Soustředěný jako student na stáži
tak nápadně se chovám i na pláži
Právě tam má skrytá finta začíná
Některé ženy souložím - jen očima
Autor RU 82, 06.04.2013
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí