žÍT?

žÍT?

Anotace: tak rád bych bojoval tak rád bych šel dál život mi dál i vzal už nejsem jeho král

tak rád bych bojoval
tak rád bych šel dál
život mi dál i vzal
už nejsem jeho král

nechtěl jsem být tak sám
vše byl jen pouhý klam
tak o svou duši oloupený
ostrým světlem oslepený

své nitro chtěl jsem dát
a s nemocí svou bojovat
sám musím ze dna vstat
musím se z toho dostat

ale vždy tolik síly nemám
tak to taky někdy vzdávám
chtěl bych dojít ke konci
nevím zda to bude v mé moci

obklopen silou stahující
tak nevidím lidi milujicí
vidím jen mou duši zraněnou
prosím a žádám na kolenou

chci vysvobodit ze zakletí
už nevydržím takové napětí
chci jak pták svobodný být
s klidem v duši už jen žít

Autor vaal, 07.04.2013
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někde jsem slyšela že nic netrvá věčně..ani láska, ani trápení, na tom něco bude

07.04.2013 21:12:10 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí