Polykáš lentilky

Polykáš lentilky

Anotace: polykáš - dneska jsou na všechno lentilky

polykáš
                              dneska jsou na všechno lentilky
zobání pro štěstí
takovej pochybnej ptačí trus
     co leze z myslí
          co nemyslí
               co nemůžou
     už nechtějí
 
opití instantní chemií
opití vlastní apatií
otěže utáhnout
                              hurá do mdlob
 
splašené spřežení smutku
uháníme za sraženým smíchem
znásilňujíc sami tebe
Autor M.V.Jung., 08.04.2013
Přečteno 644x
Tipy 9
Poslední tipující: Sýkorka07, Lioness, Loveless, Robin Marnolli, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak pravdivé...

08.05.2013 15:07:45 | Sýkorka07

Jsem rád, že to tak nevidím jen já. Děkuji.

08.05.2013 15:21:09 | M.V.Jung.

Jsme opití instantní chemií, co nám myšlenky zabíjí a rozleptává mozek. Proč?

09.04.2013 09:18:18 | MarťaB

Kdo to ví, to schválně nepoví ..

09.04.2013 09:26:24 | M.V.Jung.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí