Neuróza

Neuróza

Anotace: nemoc co člověku dovolí se potápět hlouběji a hlouběji..

I dnes večer láká mě pocit,
opět volá mě hlas,
jsem to jen já kdo náhle se ocit,
rychle ubíhá čas.

Neuróza mě náhle vsává,
Jen zírám na ruku tiše,
Ona ten dobrý pocit mi dává,
Doktorům to zní jak klišé.

Proč život žíti, když špatné je žití?
Proč náhle hlas říká stůj?
Proč nit se potkává tak krátce s nití?
Proč? Tohle život je můj!
Autor KaterinaKoudelova, 08.04.2013
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Rosie231
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí