Sen 115#

Sen 115#

Anotace: Sen číslo stopatnáct

stal jsem se větším než jsem chtěl
ale stále nedosáhnu na dveře mého pokoje
až budu procházet svým městem
vzpomenu si na jarní závěje

jsem střelou vystřelenou do vzduchu
a vítr mi cuchá vlasy dokud nenarazím
překážky mi mizí před očima
zatímco se ukláním divákům v manéži

smějí se mým rozcuchaným vlasům
ale nevidí že pod slunečními brýlemi se bavím také
nechápou mé sny a já nechápu jejich předsudky
stavíme stěny mezi pódiem
Autor J. Póža, 08.04.2013
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: terezkys, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí