O Jeníčkovi, Mařence a perníku

O Jeníčkovi, Mařence a perníku

Anotace: ...bylo nebylo...

Jeníček s Mařenkou

seděli nad sklenkou

v chaloupce z perníku.

 

Věřili pohádce,

že kde se perník vaří,

tam se dobře daří.

 

Kvalitní zboží chtěli,

ale naletěli

babizně šeredné...

 

Když si ho píchli do žíly,

svorně se přitom poblili...

 

A tak bez slitování

tuto starou paní

šoupli do pece...

Autor Truckle, 09.04.2013
Přečteno 647x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabriela Green, KatkatkaW
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hahahahaááá :-) :-):-)) úměvné :-)

06.01.2017 18:41:28 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí