Cílová páska

Cílová páska

Anotace: 9.4.2013

Sbírka: Ode dne ke dnu

K cíli, jak myšlenky,
tak došla mi slova.
Ne dál, než sotva před pásku..
Jak jen jim jenom pak vysvětlit znova,
že nedošly..nedošly si pro lásku?

Ač dala jsem jim dost přesné instrukce,
ve snaze najít cíl, dostaly mapu.
Jak jen viny být mohou bez presumpce,
když i já, neznajíc intence, tápu?

S mapou i bez mapy,
na mety, etapy,
hledám si naděje pro trochu života!
Nikdo už nevidí, nikdo už nechápe,
že nás a proč vůbec halí jen nicota.
Autor Mia, 09.04.2013
Přečteno 515x
Tipy 1
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí