ZPĚV DNES

ZPĚV DNES

Anotace: Nezměnilo se cosi k horšímu i když respektuji, že každá generace má svůj vkus i styl.

ZPĚV DNES - volání SOS?
Některé dnešní zpívání
připomíná zoufalé volání
Melodie až strach nahání
Posluchače spíš rozladí
když mnohým to nevadí

Hudba nezve do tance
ale také ani do skoku
Je to křepčení otroků
Písně kdysi melodické
tance snad bez kroků
zvuky někdy až nelidské

Dnes jen rytmus burácí
jak stroje kdysi při práci
Při tanci se ani neotáčí
řeč v tom hluku se ztrácí

Kam teď zmizela
něha erotika milá
A zábava to byla
Přijatelná docela
I když pak zbyla
jen těla zpocená

Hudba tanec láska
není svatá trojice
ale převeliký um
Ta pomyslná dávka
však působí nejvíce
Nahrazuje opium
Autor RU 82, 09.04.2013
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí