dnes už není takovej jako dřív

dnes už není takovej jako dřív

Anotace: a nikdy nebude

 

 

 

 

opráším jazykem

 vzpomínky mrazivé

a v ruce zbyde kousek dřeva  

u nohy papír

medvěd na něm

ten pocit dávný už se vlévá

 

do nitra   do těla

jak láva mrazivá

vodopád ledovců

uprostřed pouště

taje a po prstech stéká až k zápěstí

nejhezčí bolest je  

když do něj koušeš

 

zuby ti zamrznou

jak řeka bez proudu

v mozku zní vysoko

frekvenční zvuk

jeden je málo  čtyři tak akorát

osm pak před školou

 když jsem byl kluk








 

Autor přechodná záležitost, 09.04.2013
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Miriska, Robin Marnolli, Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí