Ulice

Ulice

Anotace: Maličká dušička zábavu hledá, vyrazila do ulic..noc je ještě mladá. Tanec a hudba, to...

Maličká dušička zábavu hledá,
vyrazila do ulic..noc je ještě mladá.
Tanec a hudba, to všechno jí láká,
no nechce jít sama, tak někoho čeká.

Přišel k ní chlapec, frajer na pohled,
byli tam jen oni, nikdo na dohled.
Věřila mu, do auta sedla k němu,
jeho duše teď míří rychle k peklu.

Byl to jen úchyl, co chtěl jí ublížit,
neměla ho nechat ani se příblížit.
Zdálo se, že poslední výdech trval věčně,
Teď už se netrápí, je mrtvá, "konečně".

Rodina, kámoši, každý děvče hledá,
no po pár dnech už i naděj padá.
Po měsíci policie tělo našla v jámě,
nevěděli, jak to mají sdělit její mámě.
Zbytečná ztráta a proplakané roky,
všechno jsou to života neférové toky..
Autor Rosie231, 12.04.2013
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí