On the road

On the road

Anotace: ...

 

 

Není, ach není, co bývalo

jak mnohá babča ví a i děd

většina makala za málo

nebylo tedy co závidět

 

pouze pár elitních soudruhů

mělo se nad všední poměry

Vaškové pomohli od dluhů

všechno je otázkou důvěry

 

děkovné dopisy do nebe

za milost zlodějnám za Gusty

vší lásku, Vašku i pro tebe

že mohou snídávat langusty

 

namísto guláše v arestu

Smějí se dělnictvu z paláce

svítí mi střechami na cestu

když za tmy peláším do práce

 

 

 

 

 

 

Autor vkl, 12.04.2013
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Bakchus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST!!!

12.04.2013 18:09:17 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí