Ve světle...

Ve světle...

Anotace: Po dvou letech opět hledám, to co jsem kdysi ztratila...

Byl jsem sám, ale vždy měl tebe.
Byl jsem slepý, ale vždy jsem viděl nebe.
Byl jsem smutný, ukazoval světu radost.
Cožpak nikdo nevidí, že ztratil jsem tu dravost?!

Jak vysvětlit ignorantům, že ne vždy všichni umí.
Jak políbit ženu, když svět se na mne čumí.
Jak mám najít můzu, jenž zbavila se břímě.
Pročpak onen plamen stále někde dříme!

Chycena ve světle, anonymní společnosti.
Již dávno jsem si řekla: „Někdo se mne zhostí.“
Za ruce mne chytne a vtáhne zpátky do tmy.
Ať můj plamen svitne a spálí všechny nedostatky.

On usnul! Ten tvor v duši mé,
Santiago, jeho jméno jest.
Mé druhé já, tak třpytivé,
co dokázal se dívat na duše hvězd.
Autor 8icka, 13.04.2013
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: PacificTrans
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můža nikdy nespí, to je ducha pohltilo tělo.

13.04.2013 17:32:27 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí