Hloupé myšlenky

Hloupé myšlenky

Anotace: upravená 9.7.2011

Voda
- tok co přelévá se,
já sebe vidím ve tvé krase,
Začíná být toho moc,
a tak ptám se sakra proč?

Vždycky budeš moje krev,
stísněná jsem v pravidlech,
dopad má to těžký,
tvé oči
- pohled hezký.

Uzavírám se do sebe,
snažím se myslet na tebe,
jen a jen na tebe,
I když brzy půjdu do nebe.

Jsem sama sobě nebezpečná,
ano to jsem já ta slečna
- zklamaná,
pár věcí sice změní čas,
bolest bude navždy v nás.

Ta pravda sic se podepsala,
a možná mě i
- zabila,
nevím, co bych já dělala,
kdybys ty tu nebyla.
Autor KaterinaKoudelova, 13.04.2013
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

více poetiky... posune to dílo ke kvalitě...

18.04.2013 21:23:17 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí