Zápisky opilcovy

Zápisky opilcovy

Anotace: Jména raději změněna.

Zápisky opilcovy

Mám chuť vás líbat
jednoho po druhém
pod tíhou divných trampských písní
Jsi můj Vladimír?
Jsi mým Vladimírem?
Jsi slečna?
Jsi můj bratr?
Mám chuť vás líbat
jednoho po druhém
Všechny po druhém
Vaše dlouhé vousy
vplétají se mi do jazyka
mám chuť vás líbat
všechny po druhém
Jste moji!
Jsem vaše
Jste mými
Jste mými rýmy
mám chuť vás líbat
všechny po druhém
všechny po druhém


Nechci abys byl
máš mě ve snech
ve snech
ve snech
ve snech
i já tebe
je to bezpodmínečné
bezpodmínečná láska
ale nikdy jsi nebyl můj
ale já jsem bohužel byla tvoje
a jsem tvoje
na věky věků
i když líbám cizí ústa a cizí muže
Jsem tvoje Vladimíre
na věky věků!

Druhá strofa
kdy tě mám dost
nechci to
tvůj odsuzující pohled
mám strach
vidíš do mě i do něj
víš ho nemiluji
ale je můj
i já jsem jeho
Držela jsem jeho penis?
Mám tě dost.
Nejsi!
Autor .K.r.i.s.t.y., 15.04.2013
Přečteno 482x
Tipy 4
Poslední tipující: Já Esther Ruth, WoQyX
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice sympatický :-)

13.05.2013 15:07:17 | Cizí

je mi to moc sympatický

16.04.2013 18:31:22 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí