Slané krůpěje rosy

Slané krůpěje rosy

Anotace: Pláč ve mě probudil emoce a emoce se promítli na papír - a hle kousek mě tu stojí a přijímá všechny rány kritiky

Oči pálí,
srdce bolí,
slzy tečou,
slova stojí.

Sedím nehnutě v bolesti,
žít můj život to teprv je neštěstí.

A hlava kácí se ze strany na stranu,
na věky věků v bolesti zůstanu.

Snad chci již zemřít a v klidu být tiše,
ženou jsem já co báseň píše.

Mé srdce bojí se,
mé srdce puká,
sedět tu s bolestí,
to jsou tedy muka.

Každý kdo vidí mě - zavírá oči,
i díky němu můj život skončí…
Autor KaterinaKoudelova, 18.04.2013
Přečteno 616x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, Oťas, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý kdo vidí mě - zavírá oči,
i díky němu můj život skončí?
Však vždy nové začíná,
když staré se končí...

28.05.2013 15:56:03 | Jozef Bojanovský

vždy je cesta...

18.04.2013 21:35:34 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí