Svět je zlej !

Svět je zlej !

Anotace: .....

Včera bylo krásně
A kam se ztrácí duha ?
To jsou otázky
Večer dáme si do nosu pstruha
A ouha,…
Co takhle trochu lásky ?
Paměť mě mate !
Stojím za vodou
Říkám si : „ Hochu , né tak zhurta !“
A všechno je jinak, ….najednou…
Za katrem motýli nelétají
Ani slunko sem nenahlídne !
Jen cikánští raubíři v kostky hrají
Čeládka, verbež, holota…
Všechno je líné !
Čekám v koutě s rukama od krve…
To nám ten den pěkně začíná !
Ale co nám nadělí večer ?
Koušu se do rtu a vzpomínám
Nic jinýho mi nenapadá
Svět je zlej !
Autor v.hercik, 19.04.2013
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí