cílovou páskou jako poslední

cílovou páskou jako poslední

Anotace: První zde nevyhraje

konečná stanice
vystupte prosím

život je trať co vzdálený má cíl
někdy hned za zatáčkou tě věncem zdobí
jindy zas v bludišti
moudro`s utopil

jen jedno mají společné
cesty ať dlouhé nebo krátké
na startu nazí
společně
pro první kroky nohy vratké
Autor přechodná záležitost, 19.04.2013
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Miriska, Robin Marnolli, Joe Vai, Truckle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí