ROZUZLENÍ

ROZUZLENÍ

Anotace: Bez problémů bychom byli stejně nešťastní

Časy se mění

problemů neubývá

Spíše tak naopak

Co nám však zbývá

Bohužel je to tak



Rozuzlení

Problémy žádné

řešení snadné

nic to není



Teď teprve vím

co mohu smím

kam nepatřím

Co dělat s tím



Protože i mlčení

je projev vztahu

Jiné řešení není

volím tuto dráhu

než se to změní
Autor RU 82, 20.04.2013
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí