Zavináč

Zavináč

Anotace: 15.4.2013

Sbírka: Ode dne ke dnu

V posteli ležím, lkám a pláči,
v poloze podobné zavináči.
V klubku emocí, stínu, prachu,
na líčkách slzy rozměru hrachu.

Po domově stesk užírá mě!
A k vyplakání zde není rámě.
Domov z pár stěn vytvořit nejde.
Však je to jen vztek.
Tak snad mě přejde!
Autor Mia, 20.04.2013
Přečteno 467x
Tipy 4
Poslední tipující: Isquieasuus, Chlestakov
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věř tomu, že stejně, jak slunce do dveří ti vejde
tvůj stesk, smutek a vztek s novým dnem tě přejde

26.04.2013 19:42:02 | Chlestakov

s novým dnem snad..nebo s novým životem..

28.04.2013 17:48:42 | Mia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí