Neslavný konec

Neslavný konec

Anotace: Kdo moc vybírá...

Milan ten je pořád v toku,
nebojí se žádných soků,
když ho večer jedna zradí,
druhou ráno potom hladí.

Na ženy je vysazený,
už je třikrát rozvedený,
stále čeká na tu pravou,
bohatou a mile hravou.

V baru nebo v restauraci,
nepokazí on legraci,
na granda si vždycky hraje,
jako víno dále zraje.

Ač mu nyní šednou vlasy,
nechce se vzdát ženské krásy,
každou sbalí velmi hbitě,
konto zmírá na úbytě.

Čas ten pádí bez přestání,
náhle těžko ženy shání,
zůstává teď samotářem,
navíc také bankrotářem.
Autor Psavec, 24.04.2013
Přečteno 417x
Tipy 6
Poslední tipující: Martinecka23, Lioness, střelkyně1, Jacob P. Verlaine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

posílám úsměv:))

24.04.2013 21:07:38 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí