Noc bez světel

Noc bez světel

Anotace: Ospalá nálada...už se mi chce jít spát :))

...

Zhasni už moji lampu

Já počkám, až budeš spát

Stulím se do kotoučů z duhy

A budu spát

Tiše spát.

 

Zhasni mojí rudou svíci

A poleť nahoru k neurčitu

Očistíš si trpká slova

V kalužích.

 

Zhasni to, co tady svítí

Ať můžu klidně spát

A dívat se střechou do hvězd

Do laciných hotelů

A do dětských domovů.

 

Zhasni mojí duši z pěny

Zhasni všechny ulice

Ať se můžou vrátit zpátky

Z galaxií hladiny

...

Autor Zasněný básník, 25.04.2013
Přečteno 460x
Tipy 5
Poslední tipující: Isquieasuus, Robin Marnolli, Psavec, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://www.youtube.com/watch?v=wGUiTQtGbOs

29.04.2013 11:31:03 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí