rozhovor

rozhovor

Anotace: rozhovor s osudem, vzpoura na bárce

můj milý osude, ty běhno života
točíš mě ve větru, jak spadaný list
čekám tu na tebe, jako na Godota
nechci tě poslouchat, chci z dlaní tvých číst
dnes na vodě plavu, jak nějaká mastnota
je tohle život? nejsem si jist
však nechci tě ukončit, zbyla by prázdnota
chci tě jen změnit, s tebou se příst
Autor Chlestakov, 26.04.2013
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Mia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí