MINIATURY 21

MINIATURY 21

Anotace: Rýmy i (na)říkánky, někdy i erotické, z pomyslné čítanky.

Jednou v Mimoni
kráčel on Mimoní
V závěsu s Bohyní
Občas i mimo ní
……………
Stále bez práce žaluje
S penězi jsme na nule
doma už ani psí granule
Takhle žít to k čemu je
……………….
Práci nemaje
na nic nedbaje
kultivovaně
leží ve vaně
…………….
Občas lehnu si a ráda
Narovnám si tak záda
Vzpomenu na kamaráda
Nejen přátelství mi dává
…………..
Varování z povzdálí
nehas co tě nepálí
……………
Vzkazuje syn i dcera
Měj se - až do večera
Však s boží pomocí
snad dlouho do noci
……………
Neslavně skončilo
to poslední turné
Mistra slavné tělo
dokonce až v urně
………………
Dělal jsem bububu
s tebou že nebudu
Dala mi přes hubu
už nedělám bububu
……………
Jsi krásná a tak jiná
dám ti ruku do klína
Láska jako každá jiná
právě tak nějak začíná
Autor RU 82, 26.04.2013
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, Lachailla, Truckle, Bakchus
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proti Mimoni jsem mnoho let hrál fotbal,takže bod.Jinak ale...několik výhrad bych měl.

26.04.2013 21:40:20 | Bakchus

Tak sem s tím, za nic se nestydím. Chyby rád na(o)pravím. Zatím zdravím!

26.04.2013 21:47:18 | RU 82

Není toho moc,ale již první verš šel vyřešit jinak.Píšeš v ženském i mužském rodu?A že nemáš ani granule?Proto jsem se odstěhoval z regionu.

26.04.2013 23:20:51 | Bakchus

je to milé, je to hravé... mě se to líbí...

26.04.2013 21:40:12 | Truckle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí