Časově rozložená

Časově rozložená

Anotace: O tom jak je všechno dané časem a jaký má vše, co se odehraje, na mě vliv. Jaký k tomu mám vztah.

Sbírka: Složené z papíru

Co za chvíli? Nevím.
Pak se stejně divím
minutě, sekundě prožité,
s kým, kde a jak složité.

Proč se co stalo?
Kdyby.
Vím, chybělo jen málo,
však nesmíme litovat,
že se to neodehrálo.

Co za chvíli? Nevím,
Minutám se divím.
Nedají se zastavit,
nemůžu se připravit.

Tušení zlé šeptá,
instinkt se však neptá.
Kouzlem je tu chtíč,
pravý okamžiků klíč.

Tak předvídám.
Doufám že správně,
jelikož se však nehlídám,
šílené věci se pak dovídám.
Autor exKlarka, 29.04.2013
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí