HŘEJIVÉ BLAHOPŘÁNÍ

HŘEJIVÉ BLAHOPŘÁNÍ

Anotace: Zveřejněno na přání oslavence po všech těch održených NEJ..

Po těch všech NEJ
nebo „tak se měj!“
„něco si přej
ať je ti hej!“

Však k pohlazení srdíčka
nejvhodnější je básníčka

NAŠE MILÁ LUCKO
s tváří skoro děcko
krásná tmavovlásko
mnohých tajná lásko

Jak čas letí
a ty to víš
když slavíš
čtvrt století

Život je jen procházka
růžovými sady
když jsi zdravá šťastná
a víš kudy kady

Blaho přejí ne
vdovy z Gordoby
ale z Litvínova
tvoji Geislerovi
Autor RU 82, 01.05.2013
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí