Čas

Čas

Anotace: ...

 

 

Jsem jen atrapa věštce

a často se mi nechce

do ničeho, co vázne

 

je to až nehorázné

a čas letí jak blázen

každý den – neomlazen

a přesto plýtvám strašně

 

snad jenom chvíle vášně

jsem nepromarnil nikdy

jen spory, hádky, křivdy

mě stály tolik času...

 

učím se nesouhlasu

co neponičí duši

 

mám nesmířené uši

a oči nejspíš taky

nebádám nad rozpaky

vždyť vymřely - a zcela

většina zlhostejněla

a je jí z toho skvěle

 

co na chvostě, to v čele…

 

a zas tím marním chvíli

zas jsme tam, kde jsme byli

a nic

 

 

 

 

Autor vkl, 02.05.2013
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: Miriska, Amonasr, KatkatkaW, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně, nápaditě a výstižně podané :-)

02.05.2013 22:08:19 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí