Špatnej den

Špatnej den

Anotace: pro jednoho mého kamaráda, co měl dneska hodně špatnej den

Když myšlenky jsou, jako roje rozplašených ptáků,
není jim po chuti dát tvé hlavě klid,
dech těškne, a slzy brání zraku,
je nelehké zkoušet nebloudit.

Když na kusy trhá vánek plíce,
či se to jen tou tíhou zdá,
když je zle, a není, co říct více,
to může být chvíle nelidská.

Vidím v tvých očích trpkost chtění,
beznaděj světa, váhu dní,
máš s nimi lecos k dočinění,
však to není chvilka poslední.

Nevzdávej boje neprohrané
pro jeden tuze špatný den,
bij se, jen ať tě nedostane,
vzdyť ještě nejsi poražen.
Autor Anjesis, 02.05.2013
Přečteno 505x
Tipy 3
Poslední tipující: LadyElis, Izza, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí