MOBIL DRUŽKA MÁ

MOBIL DRUŽKA MÁ

Anotace: Nedělá velkou chybu, kdo žije bez mobilu?

Mobil ta družka má
nároky žádné nemá

Bez mobilu
hned to řeknu,
už se snad ani
nenadechnu

Navždy najednou
stále je se mnou
když chodím
i nechodím
ležím sedím
nebo už spím

Bez něj ani ránu
sahám po něm
rychle honem
hned po ránu
Bude to asi tím
že jen s ním
všechno vím

Jak šťastně žiju jen
s tím svým mobilem
Teď volám všem lidem
Ženil jsem se omylem

Je mi tak blaze!
Třeba na dráze
kde padají i saze
nebo v krutém mraze
zas píšu esemeseku

POZDRAV VÁM V ČESKU
K ZÍTŘKŮM I K DNEŠKU
Autor RU 82, 03.05.2013
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí