Nemotorné srdce

Nemotorné srdce

Anotace: ... to moje se nikdy nepoučí

Sbírka: O mém srdci

Šlo a zakoplo - nemotorné srdce,

nedbalo zranění předchozích,
padlo na chodník, roztříštilo se,
jak už to bývá při velkých explozích.

 

Rozbilo se na tisíc červených kousků,
nikdo už neslepí jej zpátky,
prosím, naberte si libovolně do ubrousku,
co zbylo z mé lásky...

Autor wendy.poezie, 03.05.2013
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: Truckle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí