Beze všeho ....

Beze všeho ....

Anotace: .....

Tak proč nic nechápete...

a proč tak zběsile

chcete pochopit všechno? 

Kdybyste se radši snažili

něco cítit...

moc složitý

radši

nechápat 

a soudit

s děravým srdcem

v mozku svém 

bloudit

bez víry

smutek

... jen zombie

bez duše

táhnou se

bezduše

za tím co

pobere

mozek

aniž by se zahřál ...

mozek? 

bez otáček

místo mozku

sáček

sraček

bez mozku, bez duše, bez sebe...

... ono to přežívání aspoň nebolí ....

 

 

Autor Melfëa, 05.05.2013
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: fijalka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně jsi to ze sebe dostala,líbí se mi to.

10.06.2013 21:30:00 | Jozef Bojanovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí