Tvůrce

Tvůrce

Anotace: ...

 

 

Kdopak z nás je bez viny

a nepíše kraviny

to jsem celý já a vy

na chodníku bez slávy

 

Kdo rýmuje banálně

nemá přístup do spálně

žen a dívek se vkusem

 

i když dáte lebku sem

žádný Shakespeare neleze

 

boj, co nemá vítěze

to je úděl pisálka

virtuální neválka

o nezralé výplody

 

kdepak zázrak přírody

drama v lžičce od čaje

kdo uteče, vyhraje

 

 

 

 

Autor vkl, 06.05.2013
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: danaska, Robin Marnolli, Inna M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná, líbí se mi:-)

06.05.2013 21:33:54 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí