MINIATURY 22

MINIATURY 22

Anotace: Místo slavných přehlídek, neslavných veršů dílek

Ví se již od věků
pes přítel člověku
Ale co majitelé psů
Nepřátelé sousedů
…….

Jak ten čas letí
musí vidět i slepý

Co neuděláš dnes
neuděláš ani jindy

Tvrdí-li opak kdes
jsou to jen pindy
……

Nebyl jsem v Rusku
Také ani ve straně
Nic se už nestane
Stál jsem mimo ně
přešlapoval na hraně
……

Rád vodou se brodím
Jak velí dobrý mrav
kol plujícím lodím
mávám na pozdrav
…..
Stále nevím
co se děje
Co má se smát
ať se směje

PUBERTA
Nemáš-li k sexu vlohy
se dostat mezi nohy
nevolej všechny bohy

Nekonečný problém začíná
dostat se dál - až do klína
To už volej - třeba rabína

Nebo co - jako jiní muži
nejdřív srdce - dobýt růží
Autor RU 82, 08.05.2013
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí