Rozmluva s mým mladším JÁ

Rozmluva s mým mladším JÁ

Anotace: Někdy jsou životní situace pěkný šachy. Myslím že 17. figurka by nebyla od věci - kašpar. Měla by podobnou funkci jako joker v pokeru.

Mám složené ruce v klín
čučím do zdi a mám splín,
to co bylo dávno není
nezbyl po tom ani stín.

Potkat svoje mladší JÁ
leccos bych mu poradil,
s každou špatnou zkušeností
pár šancí jsem vyhodil.

Vědět předem každý tah
byl bych Garik Kasparov,
žel mi život dává šach
jsem jen pouhý kašparov.

Zatnout zuby ruce v pěst
nějak si s tím poradit
co zkušenost - drsnej křest
nenechám se odradit!!!

Kriticky si vyhodnotím
dosavadní žití,
a přehodím výhybku
jalového bytí.
Autor ZENITZERO666, 09.05.2013
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Descardea, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí