Hravá

Hravá

Anotace: Vážně nevážně bestiální :)

Oči jí svítí
šílenstvím bytí,
tesáky ostré.
Jste vítaní hosté,
tak přistupte blíže,
když otevřou mříže
a ona vám ráda
rozerve záda.

Nevinná, sladká
je cesta vratká,
kdo po ní kráčí,
snad na ďábla stačí.
Nenech se oklamat
tělem co měl bys rád.
Co jak hřích povstane,
to hříchem zůstane.

Zavřeli bestii
do klece stříbrné,
ona tam ráda
navěky zůstane.
A tak tam čeká,
očka jí zasvítí,
až další hlupák
padne jí do sítí.
Autor Megan, 12.05.2013
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Pelican, KatkatkaW
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to něco do sebe :)

03.11.2016 13:25:03 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí