Snažím se

Snažím se

Anotace: ...

 

 

Snažím se nežít všechny znesvářené světy

jež bezostyšně vstupují mi do dveří

jak bezcenná je síla každé mojí věty

tak málo čekám, že jim někdo uvěří

 

 

 

 

 

Autor vkl, 12.05.2013
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí